Čekamo objašnjenje - ČEMU U STVARI tačno SLUŽI I ŠTA RADI - ministarstvo za razvoj sela ?

Datum objavljivanja: 15. Pro 2020.
Čekamo objašnjenje - ČEMU U STVARI tačno SLUŽI I ŠTA RADI - ministarstvo za razvoj sela ?

Komentari

  • cemu sluzi pitas . to blago meni sluzi da onaj bilmez zakrzljali krkobabic ima gde da se tali i ujedno da penzos vulgarisi imaju osecaj da o necemu odlucuju .

  • Pa primaju platu za NERAD!!! A sto se tice subvencija za traktore i ostale masine, dodje mu kao : das drzavi pare na zajam, pa vi sad vidite da li drzava pomaze nas ili mi drzavu.

  • Rade na unistavanju sela i proterivanje stanovnistava u gradove u firme a posle sta ce biti videcemo ja sam poceo da se bavim poljoprivredom registrovao gazdinstvo ali ako ovako nastavi sve cu to da ugasim i odo preko jer ovde leba nema. O infrastrukturi i da negovorim putevi svake godine sve uzi a masine sve vece ko stvarno hoce da se bavi treba da poseduje,struja i ona nije na zavidnom nivou o ostalim stvarima nebih da komentarisem. Pozrdav svima

  • Nista nerade u vezi sela mora da se zavede veca kontrola i po opstinama sto se tice puteva i struje za sela tu smo u zalosnom stanju svi i subvencije isto prvo sve plati drzavi i veterinarima koji svake godine izmisljaju nesto za umaticenu stoku a odakle da palte kad nista dobili nisu pa onda kasne subvencije pa nedostaje ovo ono pa nedobijes subvencije gorivo skupo isto za poljoprivrednika povracaji na masine to je smesno odakle nekom seljaku za traktor 15 000e da iskesira da uzme pa da ceka posle ko zna dokle za povrat 50 posto to sus samo lepe price a u praksi je to dosta drugacije narod pare nema ovako kako idu samo u propast mladi nisu ludi sa ovakvim uslovima da se bave poljoprivredom ni da kupi masinu niti da pocne sta strasno mogla bi da se uzme masina da drzava da 50 posto odma a ono ostalo na neki kredit da se otplacuje malo duze il za neke druge stvari.